Bloodborne-modder ontdekt ongebruikte baas

Geplaatst: 14 januari 2020 om 10:14Aangepast: 3 februari 2023 om 12:12
Fans van Bloodborne zijn nog altijd bezig met het opgraven van verwijderde content in de game, zo is nu een versie van Loran Cleric van de Loran Chalice Dungeon ontdekt en hersteld door modderhref="https://www.youtube.com/channel/UCqyiftn6PTOFzq6xs4Oxyhw" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b> Foxy Hooligans</b></a>.

Het is niet de eerste verwijderde baas die is gevonden, zo hebben de Vileblood Queen en Master Willem tevens het eindproduct niet gehaald. Modders geven deze bazen een nieuw leven en implementeren ze weer terug in de game, voor de spelers die niet genoeg hebben aan de al aanwezige gevechten.

Deze Loran Cleric wordt ook wel Fort genoemd en was dus bedoeld om een eindgevecht te zijn, met een vlammende speer en langeafstandsaanvallen waarmee hij zijn vijanden verbrandt. Deze versie schijnt een stuk lastiger te zijn dan zijn tegenhanger. Hij kan zich echter niet verplaatsen van zijn positie in het midden van de kamer, maar dat maakt hem schijnbaar niet minder lastig om te verslaan.

In deze video is Loran Cleric “Fort” in actie te zien.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.