Blackout-modus Black Ops 4 krijgt tijdelijke variant met respawns

Geplaatst: 17 januari 2019 om 11:52Aangepast: 7 februari 2023 om 12:05
Ontwikkelaar Treyarch heeft een nieuwe tijdelijke modus in Call of Duty: Black Ops 4 Blackout toegevoegd. In deze variant van de battle royale-modus genaamd 'Down But Not Out' kunnen spelers weer tot leven komen wanneer ze zijn gedood door andere spelers. Dit meldt Treyarch via een bericht op Twitter.

De Down But Not Out-modus is een tijdelijke modus die alleen beschikbaar is in teams. Spelers kunnen in de modus teamgenoten weer tot leven wekken wanneer de speelcirkel zich naar een nieuw gebied verplaatst. Uiteraard is het een vereiste dat er minstens één speler van het team nog in leven is om teamgenoten te kunnen redden.

Het is niet de eerste keer dat deze variant van een battle royale-modus opduikt in een game. Zo bestaat er in Fortnite de zogenoemde Team Rumble-modus waarin spelers ongelimiteerd dood kunnen gaan en waar de focus ligt op het krijgen van zoveel mogelijk kills in plaats van overleven.

Down But Not Out is nu beschikbaar op de PS4-versie van Blackout. De modus wordt kort hierna verwacht op de Xbox One en pc. De modus kan gespeeld worden tot en met 30 januari. Spelers kunnen nu op alle beschikbare platformen een gratis testversie van Blackout spelen tot en met 24 januari.

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Rick BloemzaadRedacteur bij Gamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.