Bioware onthult teaser nieuwe Mass Effect

Geplaatst: 8 november 2022 om 07:13Aangepast: 8 februari 2023 om 00:15
Bioware heeft een teaser van de nieuwe Mass Effect-game gedeeld.

Het betreft een kort filmpje van 25 seconden waar volgens Bioware verschillende hints in te vinden zijn. De video toont een Mass Relay die onder constructie lijkt te zijn. De teaser is in de onderstaande tweet te bekijken. 

Tijdens de Game Awards in 2020 werd de eerste korte CGI-teaser van de nieuwe Mass Effect-game getoond. EA en Bioware hadden eerder al onthuld dat er aan die game wordt gewerkt. Het enige dat die trailer aan het einde vermeldde is dat Mass Effect "doorgaat". In de beschrijving onder de teaser viel te lezen dat een team bestaande uit Bioware-werknemers die al lang meegaan is begonnen aan de ontwikkeling.

Door een fout in de beschrijving van Mass Effect-merchandise lekte mogelijk uit dat Commander Shepard terugkeert in het nieuwe spel. Mogelijk ging dat om een fout. De terugkeer van het personage is nog niet bevestigd.  Shepard maakte geen onderdeel uit van het meest recente deel in de franchise, Mass Effect Andromeda.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.