Bethesda toont planning van aankomende Fallout 76-content

Geplaatst: 23 maart 2021 om 06:37Aangepast: 6 februari 2023 om 14:27
Bethesda blijft dit jaar de mmo Fallout 76 ondersteunen - het bedrijf heeft een globale planning voor nieuwe content naar buiten gebracht.

De stroom van nieuwe content moet op 27 april beginnen met de Locked and Loaded-update. Deze update voegt onder andere 'Special'-loadouts, meer C.A.M.P.-slots en aim-assist op consoles toe, alsmede een uitbreiding van de dagelijks ops. 

In de loop van de zomer verschijnt Steel Reign, waarmee de Brotherhood of Steel-missielijn wordt geconcludeerd. Ook wordt legendary crafting uitgebreid en zijn er ongelimiteerde seizoensrankings. 

In de herfst moet er een "evolutie van privéwerelden" in gang worden gezet - al is daar nog niets over bekend - en worden dagelijks ops nog meer uitgebreid. In de winter tot slot verschijnt 'Tales from the Stars',  met een nieuw seizoensevenement dat draait om een cult, legendary gear van vier sterren en de mogelijkheid om huisdieren in C.A.M.P.S. te houden.

In deze uitgebreide blogpost vertelt Bethesda meer over de geplande content voor Fallout 76 dit jaar. Het bedrijf houdt in de loop van vandaag ook een Reddit AMA op de subreddit van de game.

-41557204

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.