Bekend gezicht uit Shogun duikt mogelijk op in Ghost of Tsushima-film

Geplaatst: 6 juni om 07:07
Acteur Hiroyuki Sanada, die recent schitterde in de serie Shogun, dingt naar verluidt mee voor een rol in de Ghost of Tsushima-film.

Dat meldt Daniel Richtman, een filminsider die in het verleden castingnieuws vaak juist wist te voorspellen, via zijn Patreon-kanaal. Volgens Richtman voert Sanada momenteel gesprekken over een rol in de film, maar verdere informatie geeft hij niet. Op dit moment is er nog niets officieel bekend over acteurs die in de verfilming van Ghost of Tsushima gaan spelen.

Online wordt er al wel volop gespeculeerd over de rol die Sanada zou kunnen spelen. Fans zien in hem de perfecte Lord Shimura, de leermeester van hoofdpersonage Jin Sakai. Jin moet in de game alles op alles zetten om de Japanse Tsushima-eilenden te bevrijden van Mongoolse indringers.

Het zou overigens wel erg opmerkelijk zijn als Sanada niet gecast zou worden in de film, want in alle films en series die ook maar een beetje inspiratie halen uit (het oude) Japan, duikt Sanada op. Denk bijvoorbeeld eens aan het tweede seizoen van Westworld, waarin er een Samoerai-setting te zien was. Daarnaast zag je hem in soortgelijke rollen in de meest recente Mortal Kombat-film, The Last Samurai, 47 Ronin en The Wolverine.

De Ghost of Tsushima-film werd drie jaar geleden aangekondigd. Opperstuntman en regisseur van de John Wick-films Chad Stahelski neemt de regie voor zijn rekening. Een script voor de film, gebaseerd op de game van Sucker Punch uit 2020, is al klaar.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.