Beelden van geannuleerde Star Wars 1313 uitgebracht

Geplaatst: 27 januari 2022 om 09:30Aangepast: 7 februari 2023 om 22:06
Er zijn nooit eerder vertoonde gameplaybeelden van het geannuleerde spel Star Wars 1313 naar buiten gekomen, waarin te zien is dat spelers het personage Boba Fett konden besturen.

De beelden zijn uitgebracht door The Vault. In de beelden is te zien hoe spelers Boba Fett - die tegenwoordig in zijn eigen Disney+-serie schittert - door allerlei locaties begeleiden. De video is hieronder te bekijken.

Star Wars 1313 werd in 2012 door LucasArts aangekondigd. Het spel werd daarna echter geannuleerd, rond dezelfde tijd als dat Disney LucasArts kocht en alle bestaande projecten een halt toeriep. In 2015 werd nog aangegeven dat de ontwikkeling van het spel altijd nog voortgezet kon worden, maar sindsdien is er niets van vernomen.

Aan het begin van Star Wars 1313 zouden spelers een onbekende premiejager besturen, die vervolgens gedood zou worden door Boba Fett. Spelers zouden de rest van de game als hem spelen.

Er zijn diverse Star Wars-games in ontwikkeling. Eerder deze week kondigde EA aan dat Respawn Entertainment aan drie Star Wars-games werkt: een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, een shooter en een strategiegame. Ubisoft werkt aan een openwereldgame gebaseerd op de Star Wars-franchise en eind vorig jaar werd Star Wars Eclipse van Quantic Dream aangekondigd. Verder wordt er door Aspyr Media gewerkt aan een remake van Star Wars: Knights of the Old Republic en komt in februari een nieuwe uitbreiding uit op de mmo Star Wars: The Old Republic. In april verschijnt Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.