Astro Bot wordt vier keer groter dan Astro’s Playroom

Geplaatst: 6 juni om 06:55Aangepast: 6 juni om 06:55
Sony heeft meer info gedeeld over Astro Bot. De game wordt zeker viermaal groter dan Astro’s Playroom, de gratis game die bij elke PlayStation 5-console zit. Ook zul je geen microtransacties tegenkomen in de nieuwe Astro Bot-game.

De informatie is vindbaar via een FAQ-sectie op de productpagina van Astro Bot in de PlayStation Store. Naast de grootte van de spelwereld en het ontbreken van in-game aankomen staat daar vermeld dat je in Astro Bot driehonderd bots kunt bevrijden, er meer dan vijftig planeten beschikbaar zijn en er geen multiplayer aanwezig is.

Watch on YouTube

De productpagina zelf laat trouwens ook nog wat nieuwe informatie zien. Zo kom je “meer dan hondervijftig iconische VIP Bots tegen geïnspireerd door iconische personages uit dertig jaar PlayStation-historie.” Daar werd overigens al een tipje van de sluier van opgelicht in de trailer van vorige week. Daarin zag je namelijk al Bot-versies van Uncharteds Nathan Drake en God of War-icoon Kratos voorbijkomen.

Astro Bot werd vorige week onthuld tijdens de State of Play-presentatie. De 3D-platformer draait wederom om het kenmerkende robotje, dat door allerlei werelden moet reizen om zijn soortgenoten te redden. In tegenstelling tot enkele eerdere Astro Bot-games wordt dit spel niet ontwikkeld voor virtual reality. Je speelt Astro Bot vanaf 6 september op PlayStation 5.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.