Ash uit Evil Dead mogelijk nieuw dlc-personage Mortal Kombat 11

Geplaatst: 26 maart 2020 om 09:11Aangepast: 3 februari 2023 om 11:21
De kans is bijzonder groot dat Ash, een personage uit de Evil Dead-film- en -tv-serie een speelbaar personage wordt in Mortal Kombat 11. Dat zou blijken uit een e-mail van Warner Bros. waarin de naam van het personage genoemd wordt.

Hoewel het personage Ash, welbekend uit onder andere de Army of Darkness- en Evil Dead-films/series, niet officieel is aangekondigd, komt zijn naam voorbij in een e-mail gestuurd door Warner Bros. die IGN in handen heeft gekregen.

In de mail worden diverse dlc-personages aangehaald voor de game, zoals onder andere Terminator, Joker en Spawn. Ook Ash staat in dat rijtje vernoemd in combinatie met Mero-Goldwyn-Mayer, de studio die in 1993 de film Army of Darkness uitbracht waarin hij de hoofdpersoon was, gespeeld door Bruce Campbell. Of de acteur ook de stem van het personage doet is nog niet bekend.

Ash is nog niet officieel aangekondigd, maar het is niet de eerste keer dat hij zijn intrede doet in een game aangezien hij ook in Dead by Daylight zat.

-39665193

Dennis MonsContentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.