Apex Legends lekte een jaar geleden via Reddit

Geplaatst: 1 maart 2019 om 12:59Aangepast: 3 februari 2023 om 15:15
Apex Legends lekte een jaar geleden al uit op Reddit. Dat blijkt uit een oud bericht op Reddit waarop de map al was te zien.

De gebruiker die elf maanden geleden de map van Apex Legends op een Titanfall Reddit-forum plaatste, werd destijds niet serieus genomen. Niet alleen geloofde niemand hem, de reacties waren ook niet al te positief over de mogelijke nieuwe game.

-39711341

“Ik hoop niet dat dit waar is” en “Beter komt er geen battle royale modus aan” waren veel voorkomende reacties. Verder waren er veel reacties van mensen die er heilig van overtuigd waren dat het nieuws niet echt was. Niet onterecht, gezien de grote hoeveelheid neplekken op het internet. Gelukkig voor huidige Apex-spelers klopte het wel.

De battle royale game is razend populair voor zowel beginnende als ervaren spelers. De Legends maken de game divers door de verschillende vaardigheden waar je mee om moet leren gaan. Bovendien kan je in deze battle royale je teamgenoten tot leven brengen. Wil je beter worden in de game? Check hier dan een paar tips.

Romée ScholtenGek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.