AMD gebruikte door fan gemaakte Xbox Series X-render tijdens CES-presentatie

Geplaatst: 7 januari 2020 om 08:19Aangepast: 3 februari 2023 om 12:17
AMD heeft tijdens hun presentatie gebruikgemaakt van href="https://twitter.com/tomwarren/status/1214308333097824259" rel="noopener noreferrer" target="_blank">een video</a> die een nep-render van de Xbox Series X weergeeft.

Dit geeft de hardwarefabrikant toe in een verklaring aan The Verge. De informatie en de render van het apparaat zijn niet afkomstig van Microsoft zelf. Sterker nog, het 3D-model is ontworpen door een fan. Het ontwerp is namelijk van een 3D-modelmarktplaats genaamd TurboSquid.com gehaald.

"De beelden van de Xbox Series X die tijdens CES zijn vertoond, zijn niet afkomstig van Microsoft zelf. De vertoning is dus niet accuraat en de verschillende features en ontwerpen zijn niet representatief", bericht AMD.

-39680682

De getoonde render toont een ethernetpoort, een optical audio-uitgang, twee USB-C-poorten, twee HDMI-poorten en een two-pin (C8)-stroomaansluiting. Een van de HDMI-poorten moet 8K-resolutie ondersteunen. 8K speelt dit jaar een grote rol tijdens CES en wellicht dat dit de reden was dat AMD ervoor koos om dit 3D-model te tonen tijdens hun presentatie.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.