Amazon Mexico meldt releasedatum voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Geplaatst: 18 maart 2020 om 09:20Aangepast: 3 februari 2023 om 11:26
Er is een releasedatum opgedoken voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition. Amazon Mexico heeft bij de listing van de game 29 mei als releasedatum gezet.

Volgens Amazon komt de game 29 mei uit, een datum die eerder ook al bij een Deense verkoper verscheen. Deze retailer staat erom bekend om releasedata te vroeg bekend te maken. Ze lekten al eerder de releasedatum van de Trials of Mana-remake. Nu Amazon Mexico ook 29 mei als releasedatum opgeeft, begint het erop te lijken dat de remake inderdaad in mei uit gaat komen. De advertentie van Amazon is hieronder te bekijken.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition is een remake van de eerste game in de Xenoblade Chronicles-franchise. De originele game kwam in 2012 uit op de Wii. Nintendo heeft nog geen officiële releasedatum voor de remake bekendgemaakt.

-39666332
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.