Al meer dan 355.000 spelers verbannen uit Apex Legends

Geplaatst: 11 maart 2019 om 11:57Aangepast: 7 februari 2023 om 12:21
Er zijn al 355.000 pc-spelers verbannen uit Apex Legends. Ook wordt de mogelijkheid om valsspelers aan te geven en een veel gewilde functie besproken door de community manager van Respawn Entertainment.

Vorige week onthulde Respawn Entertainment dat Apex Legends een maand na lancering al het spelersaantal van 50 miljoen bereikt heeft. Een van de redenen voor het succes van de battle royale-game is de constante en transparante communicatie tussen de ontwikkelaars en de spelers.

Afgelopen weekend plaatste Jay Frechette, de community-manager van Respawn Entertainment, een bericht op Reddit waarin verschillende onderwerpen besproken werden. Zo werd onder andere bekendgemaakt dat er al meer dan 355.000 pc-spelers zijn verbannen uit Apex Legends.

-39249047

Apex Legends maakt gebruik van het Easy-Anti-Cheat-systeem om pc-spelers te verbannen uit de battle royale-game. Volgens Respawn Entertainment werkt dit systeem, maar is de strijd tegen de valsspelers een eeuwige oorlog waarin ze zich constant moeten verbeteren en aanpassen. Volgens de ontwikkelaar is er contact met specialisten binnen én buiten EA en wordt het anti-cheat-team constant uitgebreid. Ook wordt er binnenkort een functie toegevoegd aan Apex Legends waardoor spelers ingame melding kunnen maken van valsspelers.

In het Reddit-bericht zegt Frechette verder dat de volgende update van Apex Legends een aantal problemen met crashes oplost. Ook vroegen veel fans om een functie waarmee zij opnieuw verbinding konden maken met een ronde, wanneer zij gecrasht waren of de verbinding verloren ging. Respawn geeft echter aan dat deze functie niet wordt toegevoegd, omdat er te veel risico is dat het misbruikt wordt en de prioriteit van de ontwikkelaar ligt bij het verbeteren van de stabiliteit van het spel.

Apex Legends is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Ralph van DodewaardRedacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.