Afbeeldingen in The Last Of Us Part 1 tonen mogelijk nieuwe Naughty Dog-IP

Geplaatst: 5 september 2022 om 12:09Aangepast: 7 februari 2023 om 23:46
Op internet wordt gespeculeerd dat The Last Of Us Part 1 afbeeldingen bevat van een nieuwe Naughty Dog-game.

De plaatjes zijn te vinden in de kersverse remake en tonen onder meer een vliegende pegasus en een vrouw met een groot zwaard. Zo zijn er vijf afbeeldingen die niet afkomstig lijken uit de PlayStation 3- of PlayStation 4-versie. Er werd eerder dit jaar al geclaimd dat Naughty Dog aan een fantasy-game werkt en deze plaatjes lijken wel in die setting te passen (via TheGamer).

Naughty Dog maakte eerder al bekend dat het drie games in ontwikkeling had. Studiohoofd Neil Druckmann plaatste destijds een tweet met daarin vacatures voor posities binnen de studio. Hij gebruikte in zijn tweet drie verschillende emojis waarmee hij hint naar drie verschillende games. Inmiddels weten we dat het in ieder geval ging om The Last Of Us Part 1 en de op zichzelf staande The Last Of Us-multiplayergame. Wat het derde project is, is nog onduidelijk.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Naughty Dog hints naar een toekomstig spel in een game stopt. In Uncharted 3 was er al een aanwijzing naar The Last Of Us te vinden. In een krant in het spel viel te lezen dat "wetenschappers nog steeds moeite hebben met een dodelijke fungus". 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.