Actrice die Abby speelt in The Last of Us-serie had extra beveiliging nodig

Geplaatst: 16 augustus om 14:30
Kaitlyn Dever, die de rol van Abby vertolkt in de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us, had blijkbaar extra beveiliging nodig tijdens de opnames van het tweede seizoen.

Dat liet Isabela Merced weten in een interview. Merced speelt zelf de rol van Dina in het aankomende tweede seizoen, en in een interview met Happy Sad Confused legde ze uit dat er "veel vreemde mensen zijn" die Abby haten door haar acties in de game, ook al bestaat het personage natuurlijk niet écht. Dever kreeg dan ook extra beveiliging tijdens de opnames, al is de actrice voglens Merced "een enorm cool persoon die zich nergens druk om maakt".

Merced had trouwens ook nog wat te zeggen over de haat die Neil Druckmann - de regisseur van de games en een van de showrunners van de serie - van fans krijgt. "Wat mij verwart is dat de showrunner en de gamemaker samenwerken aan de serie. Dus als je leuk vindt wat hij gemaakt heeft, en hij maakt er meer van, waarom ben je dan boos?"

We konden eerder deze maand al genieten van de eerste teaser trailer van het tweede The Last of Us-seizoen, waarvan we weten dat die in 2025 op HBO Max verschijnt en uit zeven afleveringen bestaat. Ondergetekende kan in ieder geval niet wachten, ook niet op Abby!

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.