Achievements voor GoldenEye 007 plotseling opgedoken

Geplaatst: 3 januari 2022 om 06:55Aangepast: 3 februari 2023 om 09:22
Er zijn Xbox-achievements voor GoldenEye 007 gevonden.

De achievements zijn door TrueAchievements gevonden en slaan op een vooralsnog niet aangekondigde Xbox One-versie van de klassieke shooter. Fans hopen dan ook dat dit wijst op een aankomende heruitgave, remaster of remake van de game.

De artwork die bij de gelekte achievements hoort, wijst op moderne achievements. Daarbij gaat het in totaal om 1000 punten, in plaats van de 200 die vroeger bij Xbox Live Arcade-games hoorden. Gekoppeld met het feit dat de Duitse ban vorig jaar van GoldenEye 007 werd gehaald, lijken steeds meer hints te wijzen op een nieuwe versie.

Vanwege verschillende licentiehouders van de Nintendo 64-klassieker is GoldenEye 007 nooit opnieuw op een ander platform uitgegeven. Rare, dat inmiddels onderdeel is van Microsoft, ontwikkelde de game, maar ook Nintendo en MGM hebben rechten in handen. Voorheen zouden Microsoft en Rare hebben geprobeerd de game naar Xbox te brengen, maar Nintendo zou dat toen tegen hebben gehouden. Mogelijk is er inmiddels een deal gemaakt waardoor de release wel door kan gaan.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.