Video vergelijkt de haven uit The Last of Us met de remake

Geplaatst: 20 augustus 2022 om 06:26Aangepast: 2 februari 2023 om 15:52
In een nieuwe video van The Last of Us: Part 1 wordt de haven van Boston uit de oorspronkelijke game vergeleken met dezelfde locatie uit de remake.

Naughty Dog bracht de korte video van elf seconden een paar dagen geleden uit. Daarin is te zien dat de omgeving uit de game meer details bevat in de remake. Ook het gebruik van licht lijkt natuurlijker.

De remake van The Last of Us werd eerder dit jaar al aangekondigd en komt dus op 2 september uit op PlayStation 5 en "kort daarna" op pc. Het spel kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Het spel is helemaal opnieuw opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Verder zitten er diverse extra opties in de game, waaronder meer dan zestig toegankelijkheidsopties, nieuwe ontgrendelbare kleding voor Joel en Ellie, een 'permadeath'-modus en een modus voor speedrunners.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.