Sonic Frontiers-video richt zich op gevechten en upgrades

Geplaatst: 14 oktober 2022 om 06:58Aangepast: 8 februari 2023 om 00:05
Sega heeft een nieuwe trailer van Sonic Frontiers uitgebracht. De video richt zich op gevechten in de game en de mogelijkheid om Sonic te upgraden.

Aangezien er in de spelwereld meer dan genoeg vijanden te vinden zijn, heeft Sonic diverse moves om ze aan te vallen. Zo kan hij Phantom Rush gebruiken om meerdere aanvallen tegelijk uit te voeren, terwijl Wild Rush Sonic in een soort flipperbal verandert om hem snel van vijand naar vijand te laten rollen.

Sonic kan zoals gezegd ook van upgrades worden voorzien. De game bevat een skill tree waarin ervaringspunten gestopt kunnen worden. Op die manier ontgrendelen spelers meer moves voor Sonic. Overigens is het wel oppassen geblazen: niet alleen Sonic wordt via de upgrades steeds sterker, de vijanden worden dat ook.

Sonic Frontiers komt op 8 november uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld aan op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels.

Overigens werd eerder deze week Monster Hunter-dlc voor Sonic Frontiers aangekondigd. Deze cosmetische items komen op 15 november gratis beschikbaar voor alle spelers. 

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.