PlayStation 5 kopen: Alle winkels en informatie op een rij

Geplaatst: 25 januari 2023 om 08:01Aangepast: 24 februari 2023 om 08:48
De PlayStation 5 is al enige tijd uit, maar is bij veel winkels uitverkocht. Hieronder vind je alle winkels waar je een PS5 kunt kopen, met bijbehorende prijzen.

Dit bericht wordt bijgewerkt met de laatste informatie. 

  • De PlayStation 5 met disc heeft een adviesprijs van 499,99 euro

  • De PlayStation Digital Edition heeft een adviesprijs van 399,99 euro.

Op zoek naar een extra DualSense-controller, oplaadstation, Pulse 3D-headset, afstandsbediening of camera? Neem een kijkje naar ons overzicht met alle PS5-accessoires.

Stock Alert!

Onze Stock Alert laat automatisch zien waar de PS5 beschikbaar is. Zodra er voorraad is krijg je een geluidje te horen en kleurt het gebied geel bij de webshop in kwestie. Je hoeft de pagina niet te refreshen, Stock Alert wordt live geüpdatet.

Winkels en prijzen

Bol.com

  • PS5 normaal: Controleer beschikbaarheid

PS5 All Digital: Controleer beschikbaarheid

Game Mania

Mediamarkt

Coolblue.nl

Amazon

Intertoys.nl

BCC

Wehkamp

Mensen kunnen ook hun PSN-naam direct bij PlayStation achterlaten om kans te maken op de mogelijkheid een PlayStation 5 te kopen. Dit is logischerwijs geen garantie dat de schaars verkrijgbare console ook daadwerkelijk gekocht kan worden.

-38818588

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Gamer.nl DealsOp Gamer.nl willen we ook graag een handje helpen met het vinden van de beste deals en jullie op de hoogte houden van de voorraad van populaire producten. Heb je een tip? Stuur dit account dan een DM!

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.