Update: kijk hier om 23:00 uur naar de Silent Hill-stream

Geplaatst: 19 oktober 2022 om 12:54Aangepast: 2 februari 2023 om 14:55
Konami gaat aanstaande woensdag "de laatste updates rondom de Silent Hill-serie" onthullen.

Dat doet het bedrijf tijdens een digitaal evenement dat om 23:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden. Er is tevens een teaser website online geplaatst met een timer die afloopt, van waaruit de livestream straks is te zien.

Details over wat er precies getoond gaat worden zijn er nog niet, maar acteur Elijah Wood - onder andere bekend van de The Lord of The Rings-filmtrilogie - heeft Konami's aankondiging geretweet. Het is dan ook waarschijnlijk dat Wood in een toekomstige Silent Hill-game of -film zal verschijnen.

Er gaan al geruime tijd geruchten over nieuwe Silent Hill-producten en art director Masahiro Ito bevestigde in 2020 al dat hij aan een nieuw project werkte. In Zuid-Korea kreeg een product genaamd Silent Hill: The Short Message een leeftijdsclassificatie. Christophe Gans, de regisseur van de Silent Hill-film, zou een script hebben geschreven voor een nieuwe live action-productie. The Medium-ontwikkelaar Bloober Team wordt vaak genoemd als het gaat om een mogelijke nieuwe Silent Hill-game.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.